Zbog seksepilne haljine jedva ustala: Pomozite joj, ne može da se kreće FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 19:24

Zbog seksepilne haljine jedva ustala: "Pomozite joj, ne može da se kreće" FOTO/VIDEO

Nedelja mode u Milanu se odavno završila, a poznate zvezde još sabiraju utiske sa prestižnog događaja.

Tako je glumica En Hatavej nedavno objavila urnebesni video-snimak na svom Instagramu, gde pokazuje koliko muke joj je zadala seksepilna haljina.

Crvena korset toaleta od kože, koju potpisuje modna kuća "Versače", savršeno je istakla njenu zavidnu figuru, ali kako se kaže, lepota dolazi uz određenu cenu...

A En Hatavej je bila voljna da je plati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog "Versačeove" modne revije u Milanu...

Kako se vidi sa snimka, glumica je jedva mogla da ustane sa kreveta i poslednjim atomima svoje snage kaže:

"Dobro sam, sve je u redu, drago mi je da ste me pozvali u Milano", kaže ona u prisustvu kreativne direktorke brenda "Versače" Donatele Versače. Ona je kroz smeh zatražila pomoć za 41-godišnju En, a ovaj video-snimak je postao viralan.

"Pomozite joj, ne može da se kreće", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.