Zbog ova četiri pravila Kurnjikova je kao milion dolara FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 08:40

Zbog ova četiri pravila Kurnjikova je kao "milion dolara" FOTO

Nekadašnja ruska teniserka Ana Kurnjikova i danas, u 41. godini života, izgleda savršeno.

Iako su joj velikani tenisa predviđali veliki uspeh i slavu, Ana je veoma rano napustila karijeru kako bi se posvetila porodici. Ona je u braku sa poznatim pevačem Enrikeom Iglesijasom dobila troje dece, a ne krije da je ova mala porodica njena najveća sreća.

Ana i u petoj deceniji izgleda fenomenalno, a kako prenose ruski mediji koji su detaljno ispitali njene životne navike, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivša teniserka ima četiri pravila kojih se striktno drži.

Pravilna ishrana

Ona se ne pridržava nikakvih dijeta, jede sve, ali uravnoteženo.

Pre doručka Ana popije čašu vode ili pojede zelenu jabuku. Za doručak je na meniju ovsena kaša ili jogurt sa bobicama i sojinim mlekom.

Zatim su za užinu tu voće ili avokado, dok su salata i proteinska hraba (riba, škampi i piletina) na stolu za ručak i večeru. Ističe se da Kurnjikova ne beži od "nezdrave" hrane kao što su burgeri, hot-dogovi i slično, ali da je to povremeni izuzetak.

Fiička aktivnost

Ana dnevno vežba između 30 i 40 minuta. Omiljene aktivnosti su joj trčanje (negde između 5-6 kilometara), joga i preskakanje vijače.

Isprobavanje novih stvari

Ana ističe da uvek treba isporbavati nove vidove fizičke aktivnosti ako ne želite da pregorite.

"Probala sam pilates. U početku je bilo čudno. Trebalo mi je godinu dana da se naviknem. Nekada sam skakala, trčala, radila čučnjeve, dizala tegove..."

Disciplina

Trčanje, rad i pravilna ishrana je dovoljno da Ana održava svoju formu. Takođe, Kurnjikova je odmalena navikla na strogu dnevnu rutinu, jer su njeni roditelji bili profesionalni treneri. Otac joj se bavio rvanjem grčko-rimskim stilom, a majka tenisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.