Zavisna od plastičnih operacija, brze vožnje i kokaina; Izbegla zatvor 16 puta i ponovo je optužena

Izvor: B92, 30.Maj.2022, 09:14

Zavisna od plastičnih operacija, brze vožnje i kokaina; Izbegla zatvor 16 puta i ponovo je optužena

Problematična starleta i manekenka Kejti Prajs (43), uprkos spekulacijama, ipak neće završiti u zatvoru zbog prebrze vožnje jer se njen slučaj rešava u okviru "jedinstvene pravne procedure" za manje prekršaje. Kejti je inače poznata po skandalima i raskalašnom ponašanju, a njena "specijalnost" su saobraćajne nesreće.

Prošle godine, Kejti se sa svojim BMV-om jurila preko 70 kilometara na sat, što je više od dozvoljene brzine, u blizini svoje vile u Zapadnom Saseksu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali to nije sve, 11 dana kasnije, u septembru, slupala je svoj skupi BMW.

Kejti je optužena za prebrzu vožnju i skrivanje informacija od policije, a trebalo je da se pojavi pred Sudom za prekršaje u Kroliju. Ali njen slučaj će se sada rešavati kao deo "jedinstvene sudske procedure" gde odluku o slučajevima za odrasle koji su počinili krivična dela, a da to ne spada u zatvorska dela odlučuje sudija na daljinu.

To znači da Kejti može da dobije novčanu kaznu i/ili negativne poene na svojoj vozačkoj dozvoli i zabranu vožnje. Ona ne može da završi u zatvoru, a njen slučaj je odložen za 5. jul. Nakon nesreće, testovi su pokazali da je Kejti imala 66 mikrograma alkohola u 100 mililitara daha, što je skoro duplo više od zakonske granice, a bila je pozitivna i na kokain. Izbegla je zatvor jer se prijavila u Priorski centar za rehabilitaciju koja košta skoro 7.000 funti nedeljno. Do sada joj je ukupno šest puta bila zabranjena vožnja.

U oktobru 2019, Kejti je zabranjeno da vozi na 18 meseci jer je odbila da kaže policiji ko je bio za volanom njenog roze Rejndž Rovera tokom nesreće u Beksliju na jugoistoku Londona. I dalje joj je zabranjeno da vozi kada je prošlog septembra slupala svoj BMV, a nije smela da vozi čak ni kada je divljala po putu 11 dana ranije.

Posle nesreće, Kejtina porodica je izrazila zabrinutost za nju. Okružni sudija Amanda Keli ju je potom osudio na uslovnu slobodu jer "izgleda da Kejti misli da je iznad zakona", rekavši da je dosije njenog vozača "jedan od najgorih" koje je "ikad videla". Starleta je najmanje 16 puta bila na sudu zbog prekršaja u vožnji, ali nikada nije bila u zatvoru.

Ali to nije sve o problematičnom ponašanju ove starlete! Naime, Kejti bi ovih dana trebalo da se pojavi pred sudom jer je navodno prekršila zabranu prilaska slanjem vulgarnih i uvredljivih poruka bivšem suprugu Kiranu Hejleru, koje su bile u vezi sa njegovom bivšom verenicom Mišel Pentikost.

"Reci svojoj je**noj ku**i, koja je obično smeće od žene, da se ne kači sa mnom... Sigurna sam da ne želi da ljudi znaju da je imala aferu sa tobom iza mojih leđa", napisala je Kejti njemu, navodno 21. januara.

Kejti se izjasnila da nije kriva za kršenje zabrane prilaska tako što je direktno ili indirektno kontaktirala Mišel na sudu za prekršaje u Krouliju 27. aprila, a sada se javnost raduje nastavku suđenja.

Kejti je majka petoro dece i udavala se tri puta. Trenutno je verena za Karla Vudsa (32). Osim po problematičnom ponašanju, poznata je i po čestim plastičnim operacijama, pa više ne liči na sebe.

Maneknka je sa 18 godina imala prvu estetsku operaciju kada je bila podvrgnuta liposukciji, a imala je i povećanje grudi. Nedavno se pohvalila da je 13. put uvećala grudi, a mediji su je ismevali natpisima da "ima bove ispred sebe".

Ali ona se na to ne obazire, pa je posle toga uradila još jednu liposukciju, ko zna koju po redu. Tokom decenija, Kejti je ispravila ili povećala skoro sve što je moglo da se operiše.

Njena porodica je veoma zabrinuta zbog ovoga i njenog problematičnog ponašanja. Jedan od najboljih engleskih estetskih hirurga Aleks Karidis rekao je za Dejli star da nikada neće preporučiti toliko operacija svojoj pacijentkinji kao Kejti i javno ju je pozvao da se odmori i da svom telu vremena da se izleči i oporavi.

Kejti se oglušila o to i nastavila da da se operiše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.