Zastrašujući navodi: Metju Peri optužen da je bio agresivan prema ženama

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 22:32

Zastrašujući navodi: Metju Peri optužen da je bio agresivan prema ženama

Čini se da nema kraja sagi i drami nakon smrti Matjua Perija. nakon što su mnogi nagađali šta je uzrok njegove smrti, otvorila se pandorina kutija, iz koje, čini se, neprestano stižu nova saznanja. Na red su došle i šokantne optužbe o tome da je i kako je Metju Peri bio agresivan prema ženama.

Naime, šokantne optužbe opisuju kako je pokojni Metju Peri "bacio stočić za kafu" na Moli Horvic, bivšu verenicu, nakon što je posumnjala da je vara.

Takođe se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priča i da je gurnuo Morgan Mozes, koju je upoznao na klinici za odvikavanje i koja je postala njegova "trezna prijateljica". On ju je "bacio na krevet" tokom žestoke svađe u martu 2022. godine.

Ove tvrdnje do sada nisu iznošene, ali iste, ukoliko su tačne, predstavljaju vrlo mračnu sliku o glumcu koji je mnogima bio omiljena zvezda.

Peri je u svojim memoarima iz 2022. "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", tvrdio da je konačno bio trezan, nakon višestrukih neuspešnih pokušaja da se očisti i da je za taj uspeh dao 9 miliona dolara.

Ipak, sudeći po tome kako je završio, čini se da to nije bila istina.

Uprkos medicinskom timu koji je non-stop bio sa njim u kući, Metju je u nekoliko navrata putem aplikacija za upoznavanje uspevao od raznih devojaka da nabavi opijate.

Bliski prijatelj zvezde koji nije želeo da bude imenovan potvrdio je da je sve laž i da Metju peri nikada nije bilo "čist".

"Sve je lagao da je čist. Metju nikada to nije bio. Veoma je tužno. Znate, najveća laž koju je izgovorio verovatno je bila njemu samom. Mogao je da bude prilično manipulativna osoba kada je u pitanju njegova borba sa upotrebom narkotika, ali to je bila takva borba, takva bitka, i borio se svaki dan do kraja", rekao je izvor, a preneo Dejli Mejl.

Moli Horvic je odbila da komentariše ove navode, prenosi Dejli Mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.