Zašto se poznati pevač nije pridružio Ašeru na bini?

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 09:10

Zašto se poznati pevač nije pridružio Ašeru na bini?

Američki pevač Ašer iznenadio je mnoge svojim nastupom na Superboulu, ali mnogi su primetili odsustvo njegovog dugogodišnjeg prijatelja Džastina Bibera. Na poluvremenu Superboula, Ašer se pojavio u odličnoj formi sa izvođačima poput Ališe Kiz, H.E.R., Will.i.am, Jermaine Dupri, Lil Jona i Ludacris.

Iako je Ašerov nastup dobio nekoliko kritika, mnogi su očekivali da će mu se Džastin Biber pridružiti na bini. Međutim, Biber nije bio deo ovog skupa, a poznato je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je Ašer pozvao da se pridruži.

Društvene mreže su prethodno brujale o mogućem zajedničkom nastupu dvojice pevača, ali to se nije ostvarilo. Umesto toga, Džastin Biber i njegova supruga Hejli gledali su nastup bivšeg Džastinovog mentora sa tribina.

Izvor blizak pevačima tvrdi da nema neprijateljstva između Ašera i Džastina, već da je jednostavno Biber odlučio da ne učestvuje. Ašer je, kako navodi izvor, želeo da stvori poseban trenutak koji bi odao počast njihovoj dugogodišnjoj saradnji, piše buzzfeednews.com.

Važno je napomenuti da je Ašer bio ključan u Biberovom putu do svetske slave, otkrivši ga kad je imao samo 13 godina, zajedno sa muzičkim magnatom Skuterom Braunom. Njih dvojica su zajedno snimili duet "Somebody to Love" 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.