Izvor: Domino Magazin, 22.Maj.2020, 07:20

Zašto nam je važan vitamin D i kakve ima veze sa covid 19 virusom

Vreme covida 19 aktuelizovalo je razgovore kako se hraniti i šta je važno da poboljšamo imunitet. I u tome bi mogao da bude ključan vitamin D ili vitamin sunca koji je izuzetno bitan za naš organizam. Ali ono što nismo znali a stručnjaci ističu je da može biti važan i za covid 19. U kom […] The post Zašto nam je važan vitamin D i kakve ima veze sa covid 19 virusom appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Doktori objašnjavaju: Šta je slab imunosistem (video)

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Maj.2020

Funkcija imunološkog sistema jeste da štiti organizam od svega što bi moglo da naruši njegovo zdravlje. S teškim oštećenjem, nijedan organizam ne može da opstane uprkos najefikasnijim terapijama. (Pročitaj: Koje su prednosti i mane telemedicine?) Šta je slab imunosistem? Pogotovo danas, u vreme...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.