Zagrepčanin osvojio region: Pomoću harmonike imitira narode bivše Juge

Izvor: B92, 11.Feb.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrepčanin osvojio region: Pomoću harmonike imitira narode bivše Juge

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak Zagrepčanina koji na harmonici "imitira" narode bivše Jugoslavije. Video-snimak je brzo postao hit, a o harmonikašu Samiru Nurkiću pišu regionalni mediji.

On kroz različite varijacije poznate božićne pesme "Zvončići" skida narode u našem regionu.

Počinje od Hrvata: "Kod nas u Hrvatskoj to sve zvuči po PS-u. Nema tu puno dodavanja. Znači, buraz, ne mreš mi to dirat. To, otprilike, zvuči ovako."
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nakon toga pokazuje kako Bosanac emotivno doživljava pesmu. Zatim imitira Srbe.

"Srbi se tako uvijek hvataju u kolo, Makedoncima je uvijek fešta jer su jako veseo narod, Crnogorci su strašno dramatični čak i kad su Zvončići u pitanju, a Slovenci su priča za sebe...Slovenci su skroz poludili”, rekao je, između ostalog, harmonikaš u video-snimku koji je osvojio region.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HIT: Uz pomoć harmonike „skinuo“ mentalitet svih naroda bivše Juge (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 11.Feb.2019

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak Zagrepčanina koji na harmonici „imitira“ narode bivše Jugoslavije. Video je brzo postao hit, a o harmonikašu Samiru Nurkiću pišu regionalni mediji.. On kroz različite varijacije poznate božićne pesme „Zvončići“ skida narode u našem...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.