Izvor: Domino Magazin, 10.Jun.2020, 13:07

Zaboravite na sunđer, ovo su pravila higijenskog pranja sudova

Mnogi misle da su toalet ili kupatilo u njihovom stanu mesta gde je većina bakterija, ali to nije tačno. Najčešće je kuhinja najzagađenija prostorija u domaćinstvu, uglavnom zbog sunđera koji važi za jedno od glavnih legla bakterija. Zato se postavlja pitanje: kako možemo oprati sudove, tako da bakterije, koje su štetne po zdravlje, nemaju kontakta […] The post Zaboravite na sunđer, ovo su pravila higijenskog pranja sudova appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Perite ruke ali i zaštitite kožu

Izvor: Domino Magazin, 11.Jun.2020, 08:11

Perite ruke, perite ruke to je veoma važno kao zaštita od širenja pandemije covida 19, savetuju svakodnevno stručnjaci. Ali mnogi se žale da su im zbog čestog pranja ruku i upotrebe alkohola i raznih dezinfekcionih sredstava one pocrvenele, ispucale, ogrubele. Zato se dešava da spoljni sloj kože...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.