Izvor: B92, 16.Sep.2023, 14:04

Za rođendan su mu priredili neprijatno iznenađenje: Novi udarac kraljevske porodice za princa Harija

Princ Hari je proslavio svoj 39. rođendan u Nemačkoj, a jednoj stvari se sigurno nije nadao.

Princ Hari i Megan Markl su trenutno u Nemačkoj povodom manifestacije Invictus Games 2023. a princ je tom prilikom proslavio i svoj rođendan.

Ono čemu se sigurno nije nadao, to je novi udarac od kraljevske porodice. Naime, tradicija je da se svakom članu porodice čestita rođendan na svim zvaničnim profilima kraljevske porodice, međutim, Harijev dan su preskočili. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Niti jedan zvaničan profil nije imao objavu posvećenu princu, a navodno je razlog za to odluka kralja Čarlsa koja se tiče toga da su rođendanske počasti na društvenim mrežama rezervisane samo za zaposlenene članove kraljevske porodice i neku od njihove dece.

S obzirom na to da su se Hari i Megan odrekli svojih kraljevskih dužnosti, napustili Veliku Britaniju i žive u Americi, kraljevska porodica nije čestitala rođendan ni njoj ni njemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.