Za njom su se svi okretali na ulicama Zagreba: Prestanite, ja sam u braku i verna Hristu FOTO

Izvor: B92, 17.Nov.2020, 17:57

Za njom su se svi okretali na ulicama Zagreba: "Prestanite, ja sam u braku i verna Hristu" FOTO

Violinistkinja Bianka Kolompar privukla je pažnju hrvatske javnosti kada je slikana na ulicama Zagreba zbog zanimljive maske koju je nosila.

Bianka Kolompar je tom prilikom nosila hrišćansku masku, na kojoj je pisalo "Marijo, pomoćnice hrišćana, moli se za nas".

Nakon što su fotografije postale viralne, violinistkinja sa doktoratom iz gregorijanske muzike oglasila se na svom profilu na Fejsbuku kako bi zaustavila muškarce koji joj stalno pišu.

"Prestanite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da tražite slike preko mesendžera! Pišem to javno jer nemam vremena svima posebno da odgovorim u inboks", napisala je ona.

"Biće kalendar krajem godine sa fotografijama i obavestiću vas gde ćete moći da ga kupite ako želite, ali privatno ne šaljem svoje fotografije nikom", naglasila je muzičarka, koja je pre toga morala i da blokira neke korisnike ove društvene mreže zbog neugodnih komentara.

"Danas sam mnogo ljudi blokirala zbog neukusnih komentara tako da vas molim da me poštujete kao što ja poštujem vas. Molim sve ljude kojima se moj profil ne sviđa da se odmah maknu i neka me slobodno izbrišu jer ako nešto mrzim to je dvoličnost. Ja sam žena u braku i vernica, a što se tiče mog stajlinga kada sviram komercijalnu muziku, to se nikoga ne tiče. Svi imamo pravo na svoj izbor što se tiče oblačenja kada se svira. Ja sam isto obična žena kao i vi u privatnom životu i nisam ohola, ali mi smetaju uvrede i neukusni komentari i suvišna pitanja. Treba malo izaći iz konzerve jer mnogi koji mene kritikuju žive nemoralno", napisala je.

"Ja ne spadam u tu kategoriju i svoju muziku sviram u haljini koju ja želim pa kome se ne sviđa neka ne gleda. Ima i drugih žena na estradi koje se skidaju, ali verovatno nisu toliko zanimljive pa to nikom ne smeta. Nemojte biti licemerni jer to nije lepo", rekla je ona.

Navela je da među svojim prijateljima ima i sveštenika i veroučitelja, i da joj nikada ništa ružno nisu napisali niti komentisali jer oni nisu površni.

"Ja sam u duši ista i ostaću zauvek verna Hristu obukla dugu ili kratku haljinu", zaključila je Bianka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.