Voditeljka u programu uživo pokazala srednji prst VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 12:48

Voditeljka u programu uživo pokazala srednji prst VIDEO

Marjam Moširi, voditeljka BBC Njuza, nije bila svesna da je uživo u programu pa je u sredu u 12 sati po britanskom vremenu u televizijskom programu milionskom auditorijumu srednji prst

Moširi je imala gaf pred uključenim kamerama nakon što je završilo poznato muzičko odbrojavanje programa. Čim je shvatila da se program emituje uživo, jedna od glavnih voditeljki BBC-jeve mreže ekspresno se uozbiljila i počela da čita naslove vesti o Borisu Džonsonu.

"Uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Londona, ovo su BBC Njuz", najavila je, no u jednom trenutku ipak se zbunila zbog greške pa je, govoreći o pandemiji koronavirusu umesto "koronavirus" promumljala "koronavers".

Gledaoci su odmah reagovali na društvenim mrežama. Neki su joj zamerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, pozivajući se na njeno pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako "i oni isto misle o svom poslu".

Moširi je i u septembru bila glavna tema u britanskim medijima - tad je čitala vest o retkom plavom supermesecu, a kad se fotografija istog nije pojavila na ekranu, voditeljka je nasmejala gledaoce svojim urnebesnim improvizovanim prikazom istog.

"Tako mi je žao, nemam fotografiju da vam je pokažem", rekla je Moširi gledaocima u panici pa podigla ruke u oblik kruga, što je trebalo da predstavi pun mesec.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.