Vlasnici cvećara digli cene ruža posle masakra na Vračaru? Lešinari FOTO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 09:33

Vlasnici cvećara digli cene ruža posle masakra na Vračaru? "Lešinari" FOTO

Neviđeni masakr koji se dogodio u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik sedmog razreda usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, zavio je Srbiju u crno, a na društvenim mrežama su se pojavili navodi da vlasnici obližnjih cvećara navodno dižu cene.

Nakon kobnog dana, mnogi saosećajni sugrađani odlaze na mesto zločina kako bi zapalili sveću i položili cveće i na taj način odali poštu ožalošćenim porodicama, a jedan korisnik na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvrdi da su neki vlasnici cvećara podigli cene, kako bi iskoristili situaciji i zaradili.

"Vlasnicima cvećara koji su u okolini škole podigli cene jedne ruže na 500 dinara, želim da poručim samo jedno. Kolo sreće se okreće, dabogda prosili za hleb, lešinari prokleti", napisao je korisnik Tvitera.

Za razliku od ovog korisnika, koji tvrdi da cvet košta 500 dinara, drugi kaže da dva cveta u cvećari u blizini Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" koštaju 1.200 dinara.

Sa druge strane, ima i onih koji tvrde da radnici cvećara nisu želeli da im naplate:

"Moje odeljenje je juče skupilo novac za cveće i cvećarka kada je čula gde deca nose dodala je još i nije želela da naplati. Ima nas raznih, ne možemo za sve reći da su lešinari", napisla je jedna učenica, dok je drugi korisnik ispod potvrdio:

"Ima i cvećara koje danas nisu htele da naplate"

Naravno, statusi o navodnom povećanju cena u cvećarama razljutila je mnoge korisnike ove mreže.

"Ko zarađuje na nesreći sveopštoj, ne piše mu se dobro. Mnogo smo zli, mnogo bolesni…Strašno kakvi smo", bio je samo jedan od brojnih komentara.

"To samo pokazuje kakva smo stoka postali. Umesto da dele ruže, oni dižu cene!!!", glasio je još jedan tvit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Strašno kakvi smo"! Na mrežama ljudi šokirani - vlasnici cvećara u okolini OŠ "Vladislav Ribnikar" podigli cene ruža?(FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 05.Maj.2023

"Vlasnicima cvećara koji su u okolini škole podigli cene jedne ruže na 500 dinara, želim da poručim samo jedno. Kolo sreće se okreće", napisao je jedan korisnik

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.