Vilijam udario na Čarlsa: Poslušni sin pokazao zube, razdor sve veći

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 13:22

Vilijam "udario" na Čarlsa: Poslušni sin "pokazao zube", razdor sve veći

Princ Vilijam naložio je svom ocu, kralju Čarlsu, da će morati da plati ako želi da odsedne kao gost u svojoj voljenoj vikendici u Velsu, i da mora da iseli sve svoje stvari sa tog imanja, prenosi "Daily Mail".

Britanski medij tvrdi da je Čarls "poludeo" nakon što mu je Vilijam, novi princ od Velsa, rekao da planira da iznajmljuje kuću koju je Čarls 2007. godine kupio za 1,2 miliona funti i sa ljubavlju renovirao i opremao.

Reč je o imanju Llwynywermod, na periferiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nacionalnog parka Brekon Bikons u Južnom Velsu, kupljeno je preko Vojvodstva Kornvol, a Vilijam ga je preuzeo nakon smrti kraljice Elizabete II prošle godine. Čarls je svakog leta tamo provodio nedelju ili dve, ali Vilijam je rešio da ovoj tradiciji stane na put.

Naime, posle septembra ove godine, ova kuća će biti dostupna truistima za iznajmljivanje, a ova odluka princa od Velsa je "veoma razočarala" kralja, kako prenosi upućeni izvori. Ovo znači da će Čarls morati da iznese iz kuće sve lične stvari.

"Kralj je bio prilično uzrujan, ali takav je dogovor. To znači da on i dalje može da ostane tamo, ali će morati da plaća kiriju vojvodstvu, a ostatak vremena kuća će se izdavati", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Kuća sa tri spavaće sobe uređena je u elegantnom, ali pomalo rustičnom stilu, a kralj i kraljica su uložili mnogo pažnje u svaki detalj. Na kuću se nadovezuje i velika štala, ali je ista preuređena u lepu trpezariju u koju može da se smesti 16 gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.