Videli ste kako izgleda spolja, sada zavirite u unutrašnjost kuće voždovačkog Deda Mraza!

Izvor: Prva.rs, 27.Dec.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Videli ste kako izgleda spolja, sada zavirite u unutrašnjost kuće "voždovačkog Deda Mraza"!

Okupljeni građani su sa nestrpljenjem očekivali da se ukrasni lampioni na kući upale, i dok su u euforiji odbrojavali radostan trenutak, ekipa emisije 150 minuta je ušla u "kuću Deda Mraza" i tamo zatekla tvorca ove ideje Vuka Tomića koga zovu voždovački Deda Mraz.
Sve je počelo kada je Vuk bio mali. Od džeparca je odvajao novac kako bi uštedeo za nove ukrase. Pre 15 godina njegova kuća je proglašena za najlepše okićenu kuću u gradu.
Vuk je sada odrastao, imao šestoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sestrića koji misle da je ujka heroj. A kako i ne bi bio heroj kada se penje na merdevine i krovove, pali sijalice i što je najvažnije, za svakog od sestrića kiti po jedenu jelku!
Pogledajte kako izgleda jedna čarobna novogodišnja bajka iz našeg komšiluka!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Videli ste kako izgleda spolja, sada zavirite u unutrašnjost kuće voždovačkog Deda Mraza

Izvor: B92, 27.Dec.2016

Sinoć je tradicionalno upaljena novogodišnja dekoracija na jednoj kući u Gostivarskoj ulici na Voždovcu, koju najmlađi već 15 godina zovu "kuća Deda Mraza"...Okupljeni građani su sa nestrpljenjem očekivali da se ukrasni lampioni na kući upale, i dok su okupljeni u euforiji odbrojavali radostan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.