Vesna iz MasterChefa u Africi pravila srpska jela: Obožavali su sarmu, ajvar i slatko VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 14:48

Vesna iz MasterChefa u Africi pravila srpska jela: "Obožavali su sarmu, ajvar i slatko" VIDEO

Vesna Radovanović poslednja je eliminisana takmičarka "MasterChef Srbija", a sada je sumirala svoje učešće u kulinarskom takmičenju.

Ona je sedma takmičarka koja je odlukom sudija Branka, Nenada i Filipa napustila takmičenje, međutim, nju to nije demotivisalo da nastavi da kuva.

Vesna se tokom gostovanja u "Jutru" prisetila i svog života u Južnoj Africi u koju je, kako kaže, otišla na dve godine, a ostala je 30. Kako je otkrila, tamo je pravila srpske specijalitete, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a posebno su svi bili oduševljeni sarmom i ajvarom. Živela je u Kejptaunu, ali dugo i u Lesotоu.

"Tako je kad život ima plan mimo vas. Ali često smo pravili večere i onda im napravim naše specijalitete. Voleli su sarmu. Ja sam kiselila sama kupus tamo, oni to nisu nikada jeli. Onda to su obožavali. Desi se da moja ćerka pozove, kaže mama dolazim sa mojim prijateljima, spremi. I onda ja to sve spremim. Naše specijalitete, imam i ajvar", navela je Vesna.

Ona je sumirala i svoje učešće u "MasterChefu", ali i otkrila svoje planove za budućnost, a detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.