VREME JE DA ODRASTEMO: 5 stvari koje su bili APSOLUTNI HIT dok smo išli u školu

Izvor: NaDlanu.com, 24.Sep.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE DA ODRASTEMO: 5 stvari koje su bili APSOLUTNI HIT dok smo išli u školu

Školski dani su mnogima najlepše doba u životu i često ih se setimo sa nostalgijom i setom. - Eh, kada bi se vratilo to vreme. Kako smo tada uživali. Sećaš li se onih školskih sendviča koje smo jeli?-

Iako smo u nekim stvarima uživali dok smo bili tinejdžeri, vreme je da ih ostavimo u dalekoj prošlosti. Izdvojili smo listu onih koje morate hitno izbaciti iz svog života.

1. Sedenje na zadnjim sedištima u autobusu

Bilo je zanimljivo da pobegnemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << što dalje od razredne u prvoj srednje ali danas će nam biti samo muka ako ne vidimo dobro kroz prozor. A i sigurnije kada ste u blizini vozača. Možete da urgirate za pauzu za toalet.

2. Žvrkanje po ruci: Svojoj ili tuđoj

Nekada je bilo simpatično i svrsishodno (sećate se onda kada ste sa ruke pročitali koja je merna jedinica za električnu energiju)a danas rizikuje da neko od kolega pomisli da imate ozbijlne probleme.

3. Škrabanje po stolu

Čemu i zašto? Dajte nam samo jedan dobar razlog zašto je dobro napisati ime na kancelarijskom stolu i mi ćemo podržati to nestašno dete u vama.

4. "Cigla" mobilni telefon

Istina je da Nokia 3310 drži bateriju "godinu dana", ima zimijicu i može da posluži kao hladno oružje ali ipak je nedopustivo da nosite ovakav telefon u doba digitalnih tehnologija.

5. Đački sendvič za ručak

Jeftina salama u pola hleba ne sme da se nalazi na vašem meniju. Kako godine prolaze važno je da shvatimo koliko je bitna zdrava ishrana, zato bolje za ručak pojedite sirovo povrće i bićete zdraviji.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.