Užasan prizor iz pekare u centru Beograda: Pacovi šetaju u vitrini sa hranom FOTO

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 16:45

Užasan prizor iz pekare u centru Beograda: Pacovi šetaju u vitrini sa hranom FOTO

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kome se vidi kako pacovi šetaju u jednoj pekari koja se nalazi u Beogradu.

Snimak je objavljen na Instagramu, na stranici serbialive_beograd. Napisano je da se pekara nalazi u Kosovskoj ulici. Na osnovu snimka se zaključuje da pekara nije radila u trenutku kad su pacovi šetali. Jedan se nalazi u vitrini sa hranom, dok drugi stoji kod kase.

Brojni korisnici društvene mreže komentarisali su snimak.

"Gratis proteini", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Da proveri kvalitet", "Dva kilograma komad", "Tu je najveći problem starost zgrada. Podrumi su puni pacova, spratovi puni migranata u iznajmljenim stanovima. A pacov je poznat po tome da je vrlo fleksibilan, tako da gde prođe glava, on prolazi ceo bez obzira na veličinu. Radila sam godinama upravo u toj firmi, pa i u tom lokalu, ono što mogu da kažem je da se vodi računa o higijeni, deratizaciji redovno, ali ovo je izvan ljudske moći. Na kraju svega, miševa i pacova ima u svakom prehrambenom objektu, pogotovo tamo gde ima brašna. Slika je užasna, to bez daljnjeg", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.