Izvor: Domino Magazin, 19.Jun.2024, 16:54

Uz HONOR 200 seriju moguće je kreirati vanvremenske portretne fotografije

U svetu fotografije, portreti su oduvek bili osnovni deo ljudske fascinacije prema sebi i drugima. Kroz vekove, portreti su se menjali, evoluirali i oblikovali na različite načine, od ranih skica i ulja na platnu do fotografija koje danas možemo napraviti svojim pametnim telefonima. U ranohrišćanskoj i srednjovekovnoj umetnosti, antička tradicija portretisanja izgubila se zbog promene […] The post Uz HONOR 200 seriju moguće je kreirati vanvremenske portretne fotografije appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kreirajte vanvremenske portretne fotografije uz HONOR 200 seriju

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 19.Jun.2024

U svetu fotografije, portreti su oduvek bili osnovni deo ljudske fascinacije prema sebi i drugima. Kroz vekove, portreti su se menjali, evoluirali i oblikovali na različite načine, od ranih skica i ulja na platnu do fotografija koje danas možemo napraviti svojim pametnim telefonima. U ranohrišćanskoj...

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.