Uhapšen poznati glumac: Vozio pod dejstvom opijata pa napravio saobraćajku

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 21:39

Uhapšen poznati glumac: Vozio pod dejstvom opijata pa napravio saobraćajku

Poznati glumac Zakeri Taj Brajan uhapšen je zbog vožnje pod dejstvom nedozvoljenih supstanci

Zapisnik o hapšenju iz kancelarije šerifa okruga Riversajd otkriva da je policija odvela 42-godišnjeg muškarca, zvezdu “Home Improvement”, u pritvorski centar John Benoit rano ujutru u subotu pod pomenutom optužbom, sa najmanje tri počinjena krivična dela pre toga i zbog prekršaja nepoštovanje suda.

Glumac je pušten istog dana uz kauciju od 50.000 dolara, a sudsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ročište zakazano je za 23. april.

Izvor iz policije rekao je za TMZ da su policajci obustavili saobraćaj u dva sata ujutru po lokalnom vremenu nakon što su videli vozilo za koje su sumnjali da je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći. Policajci kažu da su razgovarali sa vozačem, koji je kasnije identifikovan kao Brajan, bilo je znakova da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.

Brajan je bio uhapšen i 2020. zbog optužbe da je davio svoju tadašnju devojku tokom svađe u Oregonu. Priznao je krivicu i morao je da odsluži nedelju dana iza rešetaka umesto 19 do 20 meseci u Oregon Department of Corrections.

U intervju za Hollywood Reporter prošlog leta rekao je da je hapšenje zbog porodičnog nasilja bilo "preterano" kao i da nije bilo "fizičkog nasilja".

"Bili smo jako glasni. Vrištali smo, a budući da smo bili u kući koja je imala tanke zidove, svi su mogli da čuju. Na kraju dana, policija vam baca gomilu tačaka optužnice jer žele da se izjasnite o nečemu. Mogao sam da se borim sa tim... Ali, to je mnogo stresa i drame", rekao je glumac koji kaže i da je naučio nešto iz toga:

"Zahvaljujem Bogu na tome. Prošao sam kroz situaciju koju, siguran sam, mnogi ljudi širom sveta doživljavaju sa svojim partnerima", rekao je ranije, piše Page six.0

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.