Život

Ponedeljak, 19.02.2024.

20:35

Uhapšen poznati glumac: Vozio pod dejstvom opijata pa napravio saobraćajku

Poznati glumac Zakeri Taj Brajan uhapšen je zbog vožnje pod dejstvom nedozvoljenih supstanci

Izvor: B92, Page Six, TMZ

Uhapšen poznati glumac: Vozio pod dejstvom opijata pa napravio saobraćajku
Foto: Profimedia

Zapisnik o hapšenju iz kancelarije šerifa okruga Riversajd otkriva da je policija odvela 42-godišnjeg muškarca, zvezdu “Home Improvement”, u pritvorski centar John Benoit rano ujutru u subotu pod pomenutom optužbom, sa najmanje tri počinjena krivična dela pre toga i zbog prekršaja nepoštovanje suda.

Glumac je pušten istog dana uz kauciju od 50.000 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 23. april.

Izvor iz policije rekao je za TMZ da su policajci obustavili saobraćaj u dva sata ujutru po lokalnom vremenu nakon što su videli vozilo za koje su sumnjali da je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći. Policajci kažu da su razgovarali sa vozačem, koji je kasnije identifikovan kao Brajan, bilo je znakova da je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.
Foto: Profimedia
Brajan je bio uhapšen i 2020. zbog optužbe da je davio svoju tadašnju devojku tokom svađe u Oregonu. Priznao je krivicu i morao je da odsluži nedelju dana iza rešetaka umesto 19 do 20 meseci u Oregon Department of Corrections.

U intervju za Hollywood Reporter prošlog leta rekao je da je hapšenje zbog porodičnog nasilja bilo "preterano" kao i da nije bilo "fizičkog nasilja".

"Bili smo jako glasni. Vrištali smo, a budući da smo bili u kući koja je imala tanke zidove, svi su mogli da čuju. Na kraju dana, policija vam baca gomilu tačaka optužnice jer žele da se izjasnite o nečemu. Mogao sam da se borim sa tim... Ali, to je mnogo stresa i drame", rekao je glumac koji kaže i da je naučio nešto iz toga:

"Zahvaljujem Bogu na tome. Prošao sam kroz situaciju koju, siguran sam, mnogi ljudi širom sveta doživljavaju sa svojim partnerima", rekao je ranije, piše Page six.0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

16 h

Podeli: