U šestoj deceniji osvanula na naslovnici čuvenog magazina – a fotografije su zapanjujuće

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 11:21

U šestoj deceniji "osvanula" na naslovnici čuvenog magazina – a fotografije su zapanjujuće

Glumica i voditeljka Padma Lakšmi osvanula je na ovogodišnjoj naslvnoj strani magazina Sports Illustrated Swimsuit, a fotografije su , i te kako, zapanjujuće.

Voditeljka ima 52 godine, a kako možemo da vidimo iz priloženih fotografija, Padma i u šestoj deciniji izgleda nestvarno. Bujne grudi i zavidna figura bile su upečatljive karakteristike lepe Indijke koje su osvanule i na naslovnici pomenutog magazina. Fotografije sa ovogodišnjeg snimanja pojavile su se i na zvaničnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Instagram stranici Sports Illustrated Swimsuit, a rekacije mnogobrojnih pratilaca su i te kako bile pozitivne.

"Kada smo rekli da će ova godina biti puna legendarnih žena koje nas osnažuju i inspirišu i koriste svoje platforme da budu viđene, ali i da šire svoj glas, to smo i mislili. Kao autor, aktivista, glumica, model, filantrop i televizijska voditeljka, ne postoji ništa što Padma Lakšmi ne radi, a sada se pridružuje i stranicama našeg Sports Illustrated Swimsuit izdanja za 2023. godinu", poručili su iz Sports Illustrated Swimsuit.

A šta kaže Padma?

"Ubila bih za ovo kada sam imala 20 godina i bila model, to je bio sveti gral. Ali, nikada me nisu pozvali za nešto tog tipa i stvarno sam mislila da je taj brod prošao, da budem iskrena. Nisam verovala onome što sam čula preko telefona, poludela sam i samo sam rekla: 'Moram da odem u teretanu'".

"Kada mlade žene vide ovo, nadam se da će shvatiti da im predstoji dug život i da te iskustvo i mudrost i prevazilaženja raznih situacija zapravo čine zanimljivijim i obogaćuju te kao osobu", dodala je.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.