U filmu No Time To Die glumac se oprašta od uloge poznatog tajnog agenta

Izvor: B92, 23.Nov.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U filmu "No Time To Die" glumac se oprašta od uloge poznatog tajnog agenta

Glumac Danijel Kreg potvrdio je kako je uloga u filmu "No Time To Die" poslednja koju će imati u filmovima o Džejmsu Bondu.

Poručio je kako je srećan što je potpisao poslednji ugovor za ovu franšizu. "Neko drugi treba da nastavi ovaj projekat. Bio je to težak rad i imali smo neverovatnu saradnju. Ono što me je najviše motivisalo je to što sam s nekim ljudima na filmovima radio 30 godina", rekao je Kreg. Ovaj ugovor smatra poslednjim pozdravom kolegama sa kojima je proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tolike godine. Navodno će za ovu ulogu dobiti 25 miliona američkih dolara. Do sada je glumio u "Casino Royal", "Skyfall", "Spectre", ali i "Quantum od Solace". Ranije je govorio kako bi radije prerezao svoj vrat nego ponovo glumio u novom filmu ove franšize, ali odlučio je da potpiše još jednom, piše klix.ba. Nakon pojavljivanja u filmu Džejms Bond postao je izuzetno popularan. U intervjuima je rekao kako mu je trebalo 20 godina da se navikne na život poznate osobe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.