U Rusiji pronađen nacistički kovčeg s lobanjama nepoznatih bića

Izvor: B92, 07.Dec.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rusiji pronađen nacistički kovčeg s lobanjama "nepoznatih bića"

U Adigeji, republici u južnom delu Rusije, tokom arheoloških iskopavanja pronađen je kovčeg sa amblemom Trećeg rajha. Pored kovčega su se nalazili ostaci nepoznatih bića, piše ruski portal Vzgljad.

Reč je o lobanjama bez vilica, čeonih kostiju i potiljaka.

Ostatke je u pećini pronašao tim naučnika Vladimira Melikova još pre dve godine, ali je otkriće postalo zanimljivo kada se utvrdilo da se na kovčegu nalazi znak Ahnenerbe.

Reč je o nacističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << institutu koji je osnovao Hajnrih Himler 1935. godine kako bi pronašao dokaz da je arijevska rasa nekada vladala celim svetom.

Institut je ubrzo počeo da se bavi istraživanjem paranormalnog i okultnog, pa su teoretičari zavera ubrzo zaključili da su lobanje dokaz da su nacisti bili u kontaktu s vanzemaljcima.

Međutim, ruski arheolozi tvrde da ostaci nemaju nikakve veze s vanzemaljcima i da je najverovatnije reč o lobanjama ovnova koje su voda i rečno kamenje u velikoj meri deformisali i izbacili na obalu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(FOTO) U RUSIJI PRONAĐEN NACISTIČKI KOVČEG: A unutra lobanje nepoznatih bića!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2016

...Pored kovčega su se nalazili ostaci nepoznatih bića, piše ruski portal Vzgljad..Ostatke je u pećini pronašao tim naučnika Vladimira Melikova još pre dve godine, ali je otkriće postalo zanimljivo kada se utvrdilo da se na kovčegu nalazi znak Anenerbe..Черепа из найденного...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.