Tužna sudbina legendarnog pevača: Nije mi ostalo još puno, ne želim da živim očajno i u bolu...

Izvor: B92, 28.Nov.2023, 15:46

Tužna sudbina legendarnog pevača: "Nije mi ostalo još puno, ne želim da živim očajno i u bolu..."

Ozi Ozborn je imao buran život rok-superstara, a poslednjih godina se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, i jedva se kreće,

Vremešni muzičar Ozi Ozborn (74) je izjavio da ne želi da živi "dug, jadan život i da se oseća očajno", usled njegovog pogoršanog zdravstvenog stanja i problema sa kretanjem. Slavni roker, poznat po svom kontroverznom načinu života, smatra da mu je u najboljem slučaju preostalo deset godina.

Iako je svestan svog stanja, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nakon mnogobrojnih operacija, uglavnom kreće u kolicima i uz pomoć, on insistira da u njemu još ima života, i da ga nerviraju natpisi da "bije poslednju bitku". U intervjuu za "Rolling stone", Ozi je otkrio da mu je 2003. utvrđeno da boluje od Parkinsonove bolesti, a zatim, tokom četvrte operacije leđa 2019, pronađen mu je i tumor u kičmi.

"Ne osećam se spremnim da umrem, ali ne želim da imam dugo, bolno i očajno postojanje. Sviđa mi se ideja da ukoliko imaš terminalno oboljenje, možeš da odeš u mesto u Švajcarskoj i obaviš to brzo. Gledao sam mog oca kako umire od tumora", objasnio je Ozborn.

Poznato je da je tokom života puno eksperimentisao sa nedozvoljenim supstancama, a u jednom trenutku na sceni je odgrizao glavu šišmišu u takvom stanju. "Rekao sam Šeron da sam nedavno popušio džoint. Ona je osula paljbu - 'Zašto si to uradio?! To će te ubiti!' a ja sam joj odgovorio 'Koliko j***no želiš da živim??'. U najboljem slučaju, preostalo mi je deset godina, a kako stariš vreme kao da se ubrza. Šeron i ja smo nedavno proslavili četrdeset prvu godišnjicu braka, i to je neverovatno!"

Šeron (71) se nedavno našla na meti kritika jer je drastično izgubila na kilaži, a svi sumnjaju zahvaljujući Ozempiku, tabletama koja je sve popularnija u Holivudu, a prvobitna namena joj je lečenje dijabetisa. Par ima troje dece, Keli, Ejmi i Džeka, a takođe su postali i baka i deka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta se desilo sa OZIJEM OZBORNOM? Posledice RASKALAŠNOG ŽIVOTA se tek sada vide, otkrio bolnu istinu - "Ostalo mi je još 10 GODINA"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 14:59

Ozi Ozborn je imao buran život rok-superstara, a poslednjih godina se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, i jedva se kreće! Iako tvrdi da je sve posledica pada sa bicikle od pre 20 godina, mnogi smatraju da je njegovo sadašnje stanje posledica raskalašnog života koji je nekada vodio. On...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.