Tristan Tompson po treći put otac; Pokušao da ućutka devojku sa 75.000 funti

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 21:58

Tristan Tompson po treći put otac; Pokušao da "ućutka" devojku sa 75.000 funti

KošarkašTristan Tompson je navodno postao otac po treći put nakon što je Marali Nikols koja je lični fitnes instruktor, ove nedelje rodila dečaka.

Zvezda NBA lige već je otac trogodišnje ćerke Tru sa Kloi Kardašijan i deli sina Princa (4) sa bivšom devojkom, američkim modelom Džordan Krejg.

Sudski dokumenti koje je Marali podnela otkrivaju da je Tristan pokušao da joj ponudi 75.000 funti "tihog novca" kako bi ćutala o bebi.

Takođe je podneo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << peticiju sudu da se slučaj ispita u Teksasu, a ne u Kaliforniji, gde bi isplate za izdržavanje dece bile manje i tražio je test očinstva.

Marali Nikols je zaposlena kao lični trener i poreklom je iz Hjustona u Teksasu, a ranije se takmičila u bodibildingu.

Ona je u četvrtak 2. decembra rodila dečaka za koji tvrdi da je Tristanov i sada tuži košarkašku zvezdu za izdržavanje dece, plaćanje bolničke nege u trudnoći i druge troškove vezane za bebu.

Marali kaže da je imala seks sa Tristanom nekoliko puta u hotelu u Hjustonu u vreme njegovog 30. rođendana u martu 2021. U to vreme je poznato da je Tristan izlazio sa Kloi i da je upravo nekoliko dana ranije sa njom slavio na svojoj rođendanskoj zabavi.

Kloi je čak podelila porodičnu fotografiju sa Tristanom i njihovom ćerkom Tru potvrđujući da je njihova romansa ponovo oživela.

U objavi je napisala: "Oni koji treba da budu zajedno su oni koji prolaze kroz sve što je dizajnirano da ih razdvoji i izlaze još jači nego što su bili ranije".

U sudskim dokumentima, Tristan priznaje da su on i Marali imali odnos nakon što su bili na zabavi, ali tvrdi da je to bio jedini put kada su bili intimni.

Marali to osporava i navodi da je njihovo poznanstvo počelo pet meseci pre njegovog rođendana krajem 2020. godine, i tvrdi da su zajedno išli na putovanja u Kaliforniju.

U tužbu Marali uključila je Tristanov tekst u kojem je rekao da ne želi da učestvuje u životu deteta.

Pisao je: "Znaš kako se osećam. Moja osećanja se uopšte nisu promenila. Uopšte neću biti uključen. Btv, ako misliš da će ti beba doneti nešto novca. Potpuno je pogrešno".

"Svesna si da se povlačim posle ove sezone. Dakle, u smislu podrške, to će biti samo minimalna mesečna suma za nekoga ko je nezaposlen. To je Teksas, tako da će biti samo nekoliko stotina dolara."

Dodao je: "Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 hiljada koje ti nudim jer nećeš dobiti ništa blizu toga ako imaš dete sa ocem koji je nezaposlen".

Tompson je negirao da je poslao poruke, ali priznaje da su njegove "kontaktne informacije prisutne" u njima, prenosi Miror.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.