Tozovac poručio iz bolnice: Nije došlo moje vreme da odem s ovog sveta, cupkam u mestu da izađem

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 14:03

Tozovac poručio iz bolnice: "Nije došlo moje vreme da odem s ovog sveta, cupkam u mestu da izađem"

Pevač Predrag Živković Tozovac oglasio se iz bolnice sa odeljenja intenzivne nege, gde je priključen na niskom protoku kiseonika, ali vrlo optimističan po pitanju svog lečenja.

"Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je pevač narodne muzike.

"Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu", rekao je Tozovac za Alo.rs.

Tom prilikom je rekao da se nada da će skoro izaći iz bolnice.

"Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta", kazao je jedan od legendi narodne muzike.

"Mnogo mi ga je žao, ali kao da je Balašević povukao nogu...Nadam se da ću se što pre pobediti ovo zlo koje je napalo Srbiju, a ja ne pamtim nam se nešto slično desilo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.