Izvor: Blic, 06.Mar.2021, 00:18

"U teškom je stanju, ali je stabilno" Predrag Živković Tozovac ima koronu: Pevač hitno hospitalizovan

Pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) primljen je danas u toku dana u bolnicu KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim korona virsom i upalom pluća, pišu mediji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predrag Živković Tozovac u bolnici zbog koronavirusa

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021

Pevač srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac, primljen je u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim koronavirusom i upalom pluća.

Nastavak na N1 televizija...

Tozovac u bolnici zbog korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021

Pevač srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac (85) primljen je u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu sa potvrđenim korona virusom i upalom pluća, prenose beogradski mediji...Prema navodima medija, on je u teškom stanju, nije priključen na respirator, već prima kiseoničnu terapiju..."Lekari...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"NA INTENZIVNOJ JEDINICI JE, na niskom protoku kiseonika" Doktor KBC "Dragiša Mišović" o stanju pevača koji se bori sa koronom

Izvor: Blic, 06.Mar.2021

Pevač Predrag Živković Tozovac (85) hospitalizovan je u KBC "Dragiša Mišović" zbog korona virusa i upale pluća, a jedan od lekara ove ustanove potvrdio je da je stanje čuvenog pevača sada stabilno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.