Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024, 19:30

“To mi je najveća životna greška“ Kaća Živković progovorila o potezu zbog koga se gorko kaje

Zarad lepote ili trenda, žene su spremne na sve, a među njima je i Katarina Živković koja se danas gorko kaje zbog nekih odluka koje je donela u mladosti.
Katarina Živković (Foto: Screenshot TV Happy) • TV Happy / screenshot


Iako deluje da je u potpunosti zadovoljna sobom, pevačica otkriva da na određene odluke >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije ponosna i da bi postupila potpuno drugačije da može da vrati vreme.
Katarina Živković
Nikada se ne bih tetovirala. Nikada, to mi je najveća životna greška i jako se kajem zbog toga. Imam jednu malu kod uva, ona mi ne smeta i nije tako strašno, ali veliko… Moja prva tetovaža je bila najveća koju imam, ona je na leđima, ne znam šta mi je bilo tada u glavi. Verovatno ništa. Mislim da te tetovaže nisu više in– priznaje Kaća koja je našravila još nekoliko pogrešnih odluka na koje danas nije ponosna:
Ne bih tetovirala obrve, ne bih farbala kosu u belo, uglavnom su to neke odluke koje se tiču mog fizičkog izgleda– iskrena je pevačica.
Katarina Živković (Foto: Ringier/Ivan Radulović)
Ipak, iz perspektivne zrele osobe smatra da je rano poželela da uđe u svet odraslih.
Da mogu da vratim vreme volela bih da sam se više trudila da ostanem duže dete, a ne da preko noći postanem odrasla žena sa blajhanom kosom. Ja sam prirodna plavuša i tada nisam bila zadovoljna da budem devojčica sa prirodnom lepom prirodnom plavom bojom, nego sam želela da budem bela– ispričala je za Exkluziv.
(Grand online)
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.