Tiktoker otvoreno priznao: Uživam u ekstremnim plastičnim operacijama zbog sadržaja i popularnosti

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 08:53

Tiktoker otvoreno priznao: "Uživam u ekstremnim plastičnim operacijama zbog sadržaja i popularnosti"

Poznati TikToker je rekao da uživa u snimanju "urnebesnog“ sadržaja odmah nakon plastičnih operacija

TikToker Levi Džed Marfi otkrio je da je njegov omiljeni deo "ekstremne“ plastične hirurgije zapravo dobijanje na popularnosti, kada plasira sadržaj odmah nakon operacija na društvenim mrežama. TikToker, koji je nedavno predstavio svoju transformaciju lica nakon pet uzastopnih procedura plastične hirurgije, dao je dalji uvid u svoja iskustva kada je išao pod nož, rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je njegov omiljeni deo u svemu tome "dobijanje na sadržaju“.

"Volim da dobijam i plasiram sadržaj posle same operacije, kao i kada se još uvek oporavljam u bolnici“, rekao je Levi u video snimku na YouTube-u.

"Dobijanje takvog sadržaja mi je jednostavno smešno, ja ne znam zašto", rekao je.

Što se tiče sadržaja koje 27-godišnjak voli da snima, u pitanju su šale tokom njegovog oporavka.

"Malo je to smešno“, objasnio je on, "jer očigledno zbijam ove šale kada sam kao napola mrtav. I onda, čim spustim telefon pomislim: 'O moj Bože, mogao bih da umrem.' Jednostavno uživam u sadržaju koji dobijem. On je nekako kao čudna kraljica kada prolazi kroz traumu."

Uprkos svim poteškoćama, Levi, koji ima 5,8 miliona pratilaca na TikTok-u, rekao je da je otvoren za neverovatne količine plastične hirurgije. Ustvari, rekao je da kaže svom hirurgu: "Želim da bude sve stvarno dramatično - ne želim prirodno."

Levi je nedavno objavio fotografije svog lica pre i posle transformacije, koja je uključivala "podizanje celog lica, duboko temporalno podizanje obrva, uklanjanje bukalnog masnog tkiva, lipo brade i reviziju ožiljaka."

"Moj otok je u suštini potpuno nestao i ožiljci mi blede“, napisao je on svom postu.

"To je već ogroman napredak u poređenju sa mojim prethodnim iskustvom. Poslednji potez je bio kada sam bio opsednut pogrešnim filerima, i neverovatno mi je neprijatno da se osvrnem na to, ali mi živimo i učimo", napisao je.

Prethodno, Levi je imao dva zahvata nosa, tri podizanja usana, tri temporalna podizanja obrva, podizanje celog lica, kantoplastiku i blefaroplastiku (obe su zahvati očnih kapaka), kao i pribadanje ušiju, liposukciju vrata i uklanjanje bukalne masti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.