Tihi rat u kući Bekamovih: Viktorija je kriva za sve

Izvor: B92, 03.Sep.2022, 18:46

"Tihi rat" u kući Bekamovih: Viktorija je kriva za sve

Prema najnovijim informacijama do kojih su stigli stranimediji, Nikola Pelc je u jednom trenutku svoje skupe svadbe sa Bruklinom Bekamom otrčala od novopečenog supruga i svih zvanica, u suzama, samo zbog Viktorije Bekam koja je i tog dana bila u samom centru pažnje.

Mladi se to nimalo nije svidelo i o svemu se požalila mami i sestri, ali one u tom trenutku već ništa nisu mogle da učine da bi joj pomogle.

Podsetimo, govor na venčanju držao je Mark Entoni, jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od brojnih poznatih prijatelja starijih Bekamovih, koji se rado odazvao pozivu na ovu svečanost. Međutim, umesto da lepe reči uputi novopečenom bračnom paru, on je sve, navodno, bio usmerio na Viktoriju i Dejvida, što Poš Spajs nimalo nije smetalo i to se videlo.

Prema rečima bliskih paru, Nikola i inače ne voli kada sve oči nisu uprte u nju. To što je sada morala "da deli svoju publiku s Viktorijom, s kojom sada i tiho ratuje" joj nikako nije "leglo".

Majka i sestra su je bile otpratile do toaleta gde je uspela malo da se pribere posle incidenta i popravi šminku.

Inače, Entoni je pomenuti govor održao neposredno pre nego što je zapevao za mladence, za njihov prvi svadbeni ples. Drugi deo pesme, preko toga, Bruklin je zaključio u majčinim rukama. Od tada, njegova nova supruga, prema tamošnjim šuškanjima, gospođu Bekam gotovo da očima ne može da vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.