Izvor: Domino Magazin, 19.Dec.2023, 13:02

„Teci kao reka“ – roman koji je nasledio čuveni bestseler „Tamo gde rakovi pevaju“

Istraživanja govore da se čitalačka publika deli na onu koja knjige kupuje na osnovu bestseler lista, nagrada ili preporuka kritičara i pojedinaca u čiji čitalački izbor ima poverenje. Jedna od knjiga koja je zadovoljila sve ove kriterijume u poslednjih nekoliko godina je Tamo gde rakovi pevaju iz 2018. godine autorke Delije Ovens, budući da je […] The post „Teci kao reka“ – roman koji je nasledio čuveni bestseler „Tamo gde rakovi pevaju“ appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

"Teci kao reka" – roman koji je nasledio čuveni bestseler "Tamo gde rakovi pevaju"

Izvor: B92, 19.Dec.2023

Istraživanja govore da se čitalačka publika deli na onu koja knjige kupuje na osnovu bestseler lista, nagrada ili preporuka kritičara i pojedinaca u čiji čitalački izbor ima poverenje.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.