Svi su gledali u njene prirodne grudi, a tek da vidite donji deo haljine... VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 13:13

Svi su gledali u njene prirodne grudi, a tek da vidite donji deo haljine... VIDEO

Slavna Nemica definitivno izgleda kao da ima 30 godina, a ne 50. Da li biste joj dali toliko?

Još jedno iznenađenje na 66. dodeli Gremi nagrada, održanoj u nedelju, 4. februara, u Los Anđelesu, bila je nekadašnji supermodel Hajdi Klum, čuvena lepotica koja i dalje izgleda kao da je na modnoj pisti.

Znamo da voli da pokazuje svoje seksepilno, vitko i zategnuto telo, pa je i sada iskoristila priliku te na ovaj prestižni događaj došla u izazovnom izdanju s akcentom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na bujnim grudima. Društvo joj je pravio suprug Tom Kaulic, od kojeg se ne odvaja.

Nosila je dugu crnu kreaciju isprepletenu efektnim detaljima, a gornji deo je nalik ukrašenom grudnjaku.

Donji deo haljine je tračicama pričvršćen, pa se čini kao da svakog momenta može da padne i da lepa Nemica ostane u donjem vešu. Sigurno bi se odlično snašla i u tome, ali... neki drugi put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konačno vidimo "novu" Bijonse; zauvek će biti ikona stila FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2024

Definitivno je bila u centru pažnje, a slavni su čekali u redu za sliku s njom....Jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena, slavna Bijonse, prisustvovala je 66. dodeli Gremi nagrada sinoć održanoj u Los Anđelesu, gde je podržala svog supruga Džej Zija koji je na bini bio s njihovom ćerkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.