Sveštenik snimljen dok na zabavi ušmrkuje kokain (VIDEO)

Izvor: B92, 29.Feb.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik snimljen dok na zabavi ušmrkuje kokain (VIDEO)

Jedan sveštenik katoličke crkve snimljen je kako ušmrkuje kokain na “ludoj žurci” u njegovom parohijskom domu.

Sveštenik Stiven Krosan (37) ušmrkivao je kokain kroz tubu napravljenu od novčanice od 10 funti, nakon što je uživao u pivu i viskiju.

Na snimku se čuje kako kaže: “Ne bi trebalo da ovo radim”, pre nego što ušmrče beli rah sa tanjira.

Sveštenik je inače organizovao žurku s prijateljima koja je trajala puna dva dana, a u snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se vidi da u kući ima i razne nacističke suvenire.

Krosan je priznao da je uzimao drogu i izjavio da je “to bilo samo na jedno veče”. “Nemam problema s drogom”, rekao je za britanske medije.

Sveštenik koji živi u parohijskom domu Crkve svetog Patrika u Benbridžu, poricao je da je imao nacističke suvenire i rekao a prikuplja “istorijske predmete”.

Krosan tvrdi da je patio od depresije, zbog čega je bio na bolovanju u vreme kada je snimak napravljen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.