Švarceneger se oglasio nakon hapšenja: Da li možete da verujete da sam bio u lisicama?

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 16:29

Švarceneger se oglasio nakon hapšenja: "Da li možete da verujete da sam bio u lisicama?"

Arnold Švarceneger nedavno je zadržan na aerodromu u minhenu, nakon čega je morao da plati kaznu u iznosu od 35.000 evra.

Glumac se oglasio povodom incidenta i pokušao je da se našali.

"Mislim, uvek započinjemo stvari sa puno drame. To je ono što smo videli. Možete li verovati da sam odjednom bio u lisicama", rekao je i dodao da ga nisu priveli zbog sata, nego zbog "vruće noći" s devojkom Heder Milligan, piše TMZ.

"Neverovatno je. Ozbiljno, žena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na carini mi je rekla: 'Ako se ne budete dobro ponašali, staviću vas u lisice'. Ja sam rekao: 'Ej, to je okej. To je sjajna stvar jer inače platim 500 dolara za to", rekao je.

Dodao je da su carinici, nakon što su pronašli sat počeli da traže i drugi, ali ga nisu pronašli.

"Nisu ga našli jer sam ga ja skrivao. Ne mogu da vam kažem gde je", našalio se slavni glumac.

Podsećamo, slavni holivudski glumac Arnold Švarceneger zadržan je na aerodromu u Minhenu jer carini nije prijavio skupoceni sat "Odemar Pige".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.