Život

Petak, 19.01.2024.

14:58

Švarceneger se oglasio nakon hapšenja: "Da li možete da verujete da sam bio u lisicama?"

Arnold Švarceneger nedavno je zadržan na aerodromu u minhenu, nakon čega je morao da plati kaznu u iznosu od 35.000 evra.

Izvor: index.hr

Švarceneger se oglasio nakon hapšenja:
Foto: Profimedia

Glumac se oglasio povodom incidenta i pokušao je da se našali.

"Mislim, uvek započinjemo stvari sa puno drame. To je ono što smo videli. Možete li verovati da sam odjednom bio u lisicama", rekao je i dodao da ga nisu priveli zbog sata, nego zbog "vruće noći" s devojkom Heder Milligan, piše TMZ.

"Neverovatno je. Ozbiljno, žena na carini mi je rekla: 'Ako se ne budete dobro ponašali, staviću vas u lisice'. Ja sam rekao: 'Ej, to je okej. To je sjajna stvar jer inače platim 500 dolara za to", rekao je.

Dodao je da su carinici, nakon što su pronašli sat počeli da traže i drugi, ali ga nisu pronašli.

"Nisu ga našli jer sam ga ja skrivao. Ne mogu da vam kažem gde je", našalio se slavni glumac.

Podsećamo, slavni holivudski glumac Arnold Švarceneger zadržan je na aerodromu u Minhenu jer carini nije prijavio skupoceni sat "Odemar Pige".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: