Svadba košarkaša i misice održana uprkos evakuaciji: Iz hotela ekspresno reagovali

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba košarkaša i misice održana uprkos evakuaciji: Iz hotela ekspresno reagovali

Svadba košarkaša Ivana Paunića i nekadašnje misice Milice Jelić uspešno je održana je u hotelu “Kraun Plaza”.

Naime, zbog jakog nevremena koje je za vikend zahvatilo Beograd, nakratko je prekinuto slavlje mladenaca, jer je kiša potopila prizemlje hotela i nestala je struja.

Međutim, odmah je obezbeđen generator, struja je vraćena, a Ivan i Milica su ludu žurku nastavili sa svatovima, prenosi Srbija danas.

"Doneli smo generator i svadba godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ‘Kraun Plazi’ je nastavljena", napisao je na svom nalogu na Tviteru Živorad Vasić, generalni menadžer hotela "Kraun Plaza".

Podsetimo, Ivan i Milica su građansko venčanje imali pre tri godine, samo u prisustvu kumova. Kako su izjavili, ovo je kruna njihove ljubavi, pored sina Luke, koga su dobili pre 16 meseci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.