Svadba je bila LAŽNA? Aleksandru čekaju dva najveća ŠOKA u životu?! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Maj.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba je bila LAŽNA? Aleksandru čekaju dva najveća ŠOKA u životu?! (VIDEO)

Samo dva dana nakon što su se u "Parovima" venčali Aleksandra i David, uveliko se priča da je njihovo venčanje bilo lažno, i to zbog dva razloga koji se nimalo neće svideti novopečenoj mladoj.

Prvo je kao bomba odjeknula informacija da je David već oženjen, i da je njegovo venčanje sa Aleksandrom, nevažeće. Skrivena je jutros ostalim učesnicima otkrila da se Dragojević navodno venčao u Americi, da bi dobio papire...

A da sve bude još luđe, njegova "prava" supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će uskoro ući u "Parove" da raščisti stvari sa Davidom i Aleksandrom.

Sa druge strane, i zvanični organi tvrde da brak nije validan.

- Sekretarijat za upravu, kao organ nadležan za poslove vođenja matičnih knjiga za grad Beograd, izvršio je proveru i utvrdio da u evidenciji Matičnih knjiga venčanih koja se vodi za grad Beograd ne postoji upis činjenice sklapanja braka između navedenih osoba. Sekreterijat za upravu ne odobrava sklapanje brakova od strane matičara grada Beograda u TV emisijama jer je to u suprotnostima sa odredbama Porodičnog zakona - navodi sagovornik "Srpskog Telegrafa".

A dodatnu sumnju je unela i najava produkcije da će se posle ispitivanja na poligrafu otkriti prava istina o venčanju Davida i Aleksandre...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.