Superboul: Spektakl Keti Peri u svega 13 minuta (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Feb.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superboul: Spektakl Keti Peri u svega 13 minuta (VIDEO)

Keti Peri, jedna od trenutno najvećih muzičkih zvezda u SAD krunisala je svoju dosadašnju karijeru nastupom na poluvremenu ovogodišnjeg Superboula održanog prve februarske večeri Glendejlu u Arizoni.

Peri je za svoj nastup izabrala neke od najvećih hitova svoje karijere, koji su svi vladali američkim top listama početkom XXI veka.

Tako je nastup otvorila glasnim urlikanjem sa džinovskog zlatnog lava (ili pak tigra?), piše časopis „Rolling Stone“, okružena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brojnim plesačima koji su dali poseban pečat izvođenju ovog, inače prvog singla, sa Perinog poslednjeg albuma „Prism“.

Potom je na red došao još jedan hit sa aktuelnog albuma, pesma „Dark Horse“ koja je izvedena uz 3-D šahovsku animaciju, da bi Peri zatim izvela i hit koji joj je doneo svetsku slavu, pesmu „I Kissed a Girl“.

U izvođenju ove pesme pomogao joj je prvi gost večeri, čuveni Leni Kravic koji je svojom gitarom, uz malu pomoć pirotehnike, digao atmosferu do usijanja.

Osim Kravica, ove večeri društvo Keti Peri pravila je i Misi Eliot, koja se svojom “Work It” himnom mladoj pevačici pridružila nakon izvođenja hitova “Teenage Dream” i “California Gurls”.

Kraj spektakularnog nastupa završen je, kako i dolikuje, pesmom “Firework”, a kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IZDOMINIRALA! Keti Peri rasturila u poluvremenu “Superboula”! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015

Za jedne je nastup Keti Peri u poluvremenu “Superboula”, finala američkog fudbala, bio parada kiča, dok drugi smatraju da je popularna pevačica briljirala… U svakom slučaju, o njenom mini-koncertu svi pričaju. Keti je u Arizoni priredila pravi spektakl, visila sa krova, jahala ogromnu životinju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.