Sudije nisu bile oduševljene njihovim umećem: Ova ruska salata je ona koju preskočim na slavi

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 23:12

Sudije nisu bile oduševljene njihovim umećem: "Ova ruska salata je ona koju preskočim na slavi"

Budući da je crveni tim u 15. epizodi najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija" dobio zadatak da napravi mrsni meni za slavu, jedan od specijaliteta na njihovoj trpezi je svakako bila neizostavna ruska salata.

Nemanja je bio zadužen za pravljenje majoneza, ali to nije ispalo dobro, zbog čega su morali još dva puta da ga prave. Tek iz trećeg puta je majonez ispao odličan, bar su tako mislili takmičari plavog tima.

Ruska salata se MasterChef >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sudijama ipak nije svidela...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crveni tim je odneo pobedu u 15. epizodi "MasterChefa"

Izvor: B92, 08.Feb.2024

U petnaestoj epizodi najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua “MasterChef Srbija” takmičari su imali zadatak da pripreme pravu srpsku tradicionalnu slavu...Za zadatak, imali su da naprave dva menija – posni i mrsni, a budući da Teodora i Tanja nikada nisu bile vođa tima, ovoga puta im...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.