Crveni tim je odneo pobedu u 15. epizodi MasterChefa

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 23:37

Crveni tim je odneo pobedu u 15. epizodi "MasterChefa"

U petnaestoj epizodi najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua “MasterChef Srbija” takmičari su imali zadatak da pripreme pravu srpsku tradicionalnu slavu.

Za zadatak, imali su da naprave dva menija – posni i mrsni, a budući da Teodora i Tanja nikada nisu bile vođa tima, ovoga puta im je data ta šansa, kao i da izaberi koju trpezu će spremati.

Nakon bacanja novčića, Teodora koja je u igri predstavljala pismo, kao predvodnih plavog tima birala je takmičare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kojima će kuvati. Izabrala je Vesnu, Nenada, Milanu i Martina.

Crvenom timu, koji je predvodila Tanja, pripali su Ivana, Anamaria, Milica i Gordana. Budući da se za Nemanju niko nije opredelio, on je ove večeri imao zadatak da pola vremena provede kuvajući sa crvenim, a pola sa plavim timom.

Teodora je zajedno sa svojim plavim timom pripremala posnu trpezu, dok je Tanja, kao vođa crvenog tima, pravila mrsne specijalitete.

Borba je bila prilično tesna, što se pokazalo i u finišu, kada su oba tima napravila vrhunska jela i rezultat je bio nerešen. Međutim, presudnu ulogu imao je dezert. Sudije su glasale između lenje pite i posnog kolača sa makom.

Na kraju 15. epizode, lenja pita odnela je pobedu! Crveni tim, na čelu sa Tanjom, otišao je na balkon i tako se spasio eliminacionog kuvanja u 16. epizodi. Na balkon su otišli Tanja, Ivana, Milica, Anamaria, Gordana i Nemanja, koji je na kraju iskoristio tu privilegiju da izabere da sa crvenim timom sudijama predstavi mrsnu trpezu. Bila je to mudra odluka, budući da su mu se mrsni specijaliteti činili bolje pripremljenim.

Plavi tim koji čine Teodora, Nenad, Martin, Vesna i Milana naći će se u eliminacionom kuvanju, u novoj 16. epizodi koju će publika imati prilike da gleda u petak, 9. februara s početkom u 20.55 na programu Prve televizije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.