Sudbina ili slučajnost: Slučajno pogledao kroz prozor i spasao starcu život!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudbina ili slučajnost: Slučajno pogledao kroz prozor i spasao starcu život!

Armin, član Udruženja Pomozi.ba, svaki dan obiđe na desetine ljudi i dostavi im hranu. A koliki je istinski značaj humanog rada članova ovog Udruženja i da njihov obilazak može spasiti i ljudski život najbolje pokazao je primer iz jednog Arminovog radnog dana.

Ovaj mladić svaki dan obiđe više osoba. Jedan dan nije zatekao jednog starijeg čoveka kojem svaki dan ostavi hranu na prozor, malo popriča s njim i nastavi dalje. Arminu u tom trenutku nije bilo čudno što ga nema jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je čovek znao otići povremeno u bolnicu, a Armin bi mu po dogovoru ostavljao obrok na prozoru, piše Avaz.ba.

- Međutim, nakon što ga ponovo nije zatekao, počeo je da sumnja da nešto nije u redu, te se popeo da bi pogledao kroz prozor. U tom trenutku je video čoveka kako leži na podu - pričaju iz Udruženja Pomozi.ba.

Foto: Profimedia/AFP

Armin je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Policija je uz prisustvo svedoka provalila jedna, a zatim i druga vrata kako bi došli do čoveka gde su ga zatekli potpuno nagog kako leži na podu. U kući je radila grejalica koja je bila usmerena prema vratima koja su se užarila i pored svega postojala je bojazan od požara.

Hitna pomoć je brzo došla i odvezli su čoveka gde je ustanovljeno da je imao moždani udar i da nije reagovano na vreme vrlo moguće je da bi čovek završio tragično, kazali su iz Udruženja Pomozi.ba.

- Našeg Armina možemo samo pohvaliti što svoje obaveze izvršava na najbolji mogući način, što radi predano i što blago i lepo pristupa ovim ljudima koje obilazi svaki dan, a isto možemo reći i za Mirsu i Igora koji rade iste stvari samo na drugim rejonima - kazali su na kraju iz Pomozi.ba.

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.