Stravična ispovest glumice: Drogirali su me i naizmenično silovali 48 sati

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 08:50

Stravična ispovest glumice: Drogirali su me i naizmenično silovali 48 sati

Život Danijele Vestbruk strašniji je od horora.

Glumica Danijela Vestbruk ne prestaje da šokira javnost, kako svojim izgledom nakon brojnih operacija i konzumiranja nedozvoljenih supstanci, tako i priznanjima iz privatnog života. Ona je u svojoj knjizi progovorila o tome kako je navodno konzumirala kokain dok je rađala sina, ali i da su je devedesetih godina određeni muškarci silovali 48 sati jer je dugovala novac.

Pre izlaska knjige za ovaj strašni događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije znala ni njena porodica ni prijatelji, koji su bili šokirani nakon čitanja pomenutih delova.

"Dugovala sam im pet hiljada funti. Upali su mi u kuću i tražili novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u stan blizu moje kuće i silovali 48 sati. Smenjivali su se na meni jedan za drugim, a drogirali su me da im ne pobegnem", napisala je u svojim memoarima, a dodala je i da je dosad navodno potrošila oko 250.000 evra na nedozvoljene supstance, prenose strani mediji.

"Drogirala sam se i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu WC-a, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko nije mogao da mi pomogne", rekla je glumica u jednom ranijem intervjuu.

Inače, ona je nedavno priznala da je njen nos uništen od konzumiranja kokaina, a i čitavo lice joj je poprimilo prilično čudan oblik. Da stvar bude gora, sve je to popraćeno brojnim estetskim korekcijama, međutim, Danijelu to ne sprečava da se svakodnevno fotografiše i objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Njen ljubavni život takođe intrigira, ova 49-godišnjakinja je imala niz neuspelih veza tokom godina i sada bi trebalo da se uda za svog verenika u zatvoru nakon šest godina veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.