Strastveni poljupci i maženje: Slavni par malo se opustio u plićaku, nisu marili za poglede FOTO

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 12:54

Strastveni poljupci i maženje: Slavni par malo se opustio u plićaku, nisu marili za poglede FOTO

Model Hajdi Klum (50) i njen suprug Tom Kaulic (33) prepustili su se nežnostima u plićaku na jednoj plaži na Sardiniji, a vešto oko paparaca uhvatilo je poljupce i strastvene zagrljaje slavnog para koji nije mario za poglede okupljenih.

Manekena je pokazala zavidnu figuru u minijaturnom crnom bikiniju s dijamantnim nakitom za telo koji je prilagođena verzija dizajna Jacquie Aiche, čija se vrednost procenjuje na 15.500 dolara.

Čini se da je par odlučio da "širi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju ljubav" po celoj Italiji, pa su tako ranije ovog meseca viđeni kako se maze i u Veneciji, a Kaulic je tada pokrenuo šuškanja o mogućoj trudnoći jer je viđen kako mazi trbuh svoje supruge. Paru se u Veneciji pridružila i njen ćerka Lou, koju ima s bivšim suprugom Silom.

Klum i Kaulic tajno su se venčali 2019. godine, a rokker iz Tokio Hotela odlučio je da klekne nakon malo više od godinu dana zabavljanja. Ma

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.