Što pre objavite neobrađenu fotografiju Kejt Midlton, inače će sve biti mnogo gore

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 12:25

"Što pre objavite neobrađenu fotografiju Kejt Midlton, inače će sve biti mnogo gore"

Britanski novinar Pirs Morgan pozvao je danas Kensingtonsku palatu da "što pre" objavi neobrađenu fotografiju princeze od Velsa Kejt Midlton, dodavši da će, ako to ne bude učinjeno, teorije zavere postati "mnogo gore".

"Palata bi trebalo da objavi neobrađenu fotografiju Kejt i dece što je pre moguće. Ako je samo malo bezazlenog retuširanja pošlo naopako, nikoga neće biti briga. Ako ne objave originalnu sliku, teorije zavere koje su pokušavali da suzbiju postaće mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gore", napisao je Morgan na društvenoj mreži X.

Prethodno su četiri novinske agencije (AP, AFP, Rojters i Getty) saopštile da su povukle prvu zvaničnu fotografiju Kejt Midlton posle njene operacije abdomena pre gotovo dva meseca, zbog zabrinutosti da je fotografijom "manipulisano". Iz AP-a su naveli da fotografija "nije zadovoljila" standarde agencije, dodavši da postoji "nedoslednost u poravnanju leve ruke princeze Šarlote".

Sa druge strane, PA Media, najveća britanska novinska agencija preko koje kraljevska porodica redovno objavljuje svoje zvanične informacije, saopštila je da nije povukla fotografiju, ali su iz agencije tražili hitno objašnjenje od Kensingtonske palate u vezi sa zabrinutošću zbog moguće "manipulacije".

Na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obeležava Dan majki, prikazana je princeza Kejt sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Objavljivanje fotografije usledilo je nakon višenedeljnih spekulacija na društvenim mrežama o tome šta se dogodilo sa Kejt otkako je napustila bolnicu 29. januara, gotovo dve nedelje nakon planirane operacije abdomena.

Princeza Kejt nije viđena u javnosti od 25. decembra prošle godine, kada je bila na jutarnjoj božićnoj službi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.