Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2024, 11:32

Stigao je realme C67, novi šampion sa 108MP i 6nm Snapdragon čipsetom

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, uspeo je da redefiniše standard lansiranjem svog novog šampionskog proizvoda, realme C67. C serija sada ima kameru od 108 MP, 6nm Snapdragon čipset i revolucionarne karakteristike koje ga postavljaju kao neprikosnovenog šampiona u svom cenovnom segmentu. realme C67 pruža sveobuhvatno mobilno iskustvo, i dostupan je po atraktivnoj […] The post Stigao je realme C67, novi šampion sa 108MP i 6nm Snapdragon čipsetom appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Test: realme C67 – Odličan telefon za mlade za samo 200 evra

Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2024

realme C67 je novi model sve popularnijeg brenda koji je od danas u prodaji u Srbiji, a mi smo ga već testirali. Telefon je direktan naslednik najprodavanijeg modela u 2023. godini – realme C55. A kako je realme C serija dostigla je 100 miliona isporuka, očekivanja od ovog modela su velika. C67 je...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.