Stanje Selin Dion se pogoršalo, oglasila se njena sestra

Izvor: B92, 19.Dec.2023, 09:55

Stanje Selin Dion se pogoršalo, oglasila se njena sestra

Zdravstveno stanje Selin Dion se pogoršava, saopštila je njena sestra.

Proslavljena pevačica Selin Dion je pre godinu dana saopštila dijagnozu, radi se o retkoj neurološkoj bolesti poznatoj kao sindrom ukočene osobe, koja uzrokuje grčeve koji mogu biti toliko jaki da čak slome kosti.

"Ona nema kontrolu nad svojim mišićima. Ono što mi slama srce je to što je uvek bila disciplinovana i na sve pazila. Uvek je marljivo radila. Naša joj je majka uvek govorila: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'Ti ćeš to učiniti dobro, ti ćeš to učiniti kako treba'", ispričala je Klodet za 7Jours.

"Istina je da je i u našim i u njenim snovima cilj povratak na pozornicu. U kom obliku? Ne znam", rekla je njena sestra Klodet Dion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Izgubila je kontrolu u mišićima, NEMA JOJ LEKA" Pevačica boluje od opake bolesti - jaki grčevi mogu da POLOME KOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023

Porodica i prijatelji joj pružaju veliku podršku u ovoj borbi...Pevačica, Selin Dion, boluje od retkog neurološkog oboljenja "sindroma ukočene osobe". Ovo teška bolest pogađa jednu od milion osoba. Selin je obavestila javnost pre godinu dana da ju je zadesio ovaj zdravstveni problem i od tada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.