Izvor: Domino Magazin, 22.Dec.2022, 09:19

Specijalitet iz Srbije na listi najboljih tradicionalnih jela u 2022. godini

Specijalitet iz Srbije našao se na Taste Atlas listi najboljih tradicionalnih jela u 2022. godini. Tamo je 100 najboljih jela širom sveta. Pljeskavice su se tako našle na 99. mestu sa ocenom 4,47. Taste Atlas sadrži bazu podataka sa više od 15.000 tradicionalnih jela a rangiranje se zasniva na preko 100.000 ocena korisnika. Ove godine […] The post Specijalitet iz Srbije na listi najboljih tradicionalnih jela u 2022. godini appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Lista najboljih nacionalnih kuhinja i jela: Srbija na 25, a pljeskavica na 99. mestu

Izvor: Luftika.rs, 22.Dec.2022

Na specijalizovanom sajtu „Taste Atlas“ napravljena je gastronomska lista sa najboljim nacionalnim kuhinjama na svetu. Osim ove, određeno je pozicioniranje i u kategoriji najboljih jela na osnovu glasanja preko 100.000 korisnika sajta.. Svoje mesto na listi našla je i srpska kuhinja, a tu je i...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.