Šon Pen i Šarliz Teron u tajnoj ljubavnoj vezi?

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šon Pen i Šarliz Teron u tajnoj ljubavnoj vezi?

Nakon što se po američkim medijima mesecima šuškalo kako su Šarliz Teron i Šon Pen zajedno, par je snimljen zajedno ove nedelje na Havajima.

Hteli su da prođu neopaženo, a na ostrvo su došli zajedno. Međutim, kako su ih paparaci zapazili, odlučili su da se u Los Anđeles vrate odvojeno.

Prema bliskim izvorima, Šarliz je viđena kako uživa u sunčanju na luksuznom Penovom imanju. Iako su prijatelji već godinama, prva šuškanja o vezi počela su još 2010. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kad su viđeni na romantičnoj večeri i to kratko nakon što je Šarliz raskinula sa tadašnjim dečkom Stjuartom Taunsendom.

Kasnije su još nekoliko puta viđeni na romantičnim večerama, a pre nekoliko dana bili su zajedno i na božićnoj zabavi Seta Mekfarlana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.