Snimak sa vašara postao hit na internetu: Da li je neko video Boru, ringišpil vrti 20 minuta VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 21:03

Snimak sa vašara postao hit na internetu: "Da li je neko video Boru, ringišpil vrti 20 minuta" VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa vašara, koji je nasmejao mnoge.

Naime, pevačica je morala da prekine sa pevanjem, kako bi organizatori pronašli izvesnog Boru, koji je trebalo da bude zadužen za ringišpil.

Gde je Boro?

"Ako je neko video Boru Majstorovića, neka ode i ugasi ringišpil. Ne znaju kako da ga ugase, vrti se 20 minuta", rečenica je koja je nasmejala mnoge do suza.

Nažalost, nije poznato da li je Boro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "ugasio ringišpil", ali su ljudi ipak imali šta da mu kažu.

"Boro, majstore, živećeš 200 godina“, "Boro je ostavio peć kod kuće, morao je brzo da ode“ i "Boro, majstore, pomozi“, samo su neki od komentara upućenih glavnom akteru smešnog klipa.

"Ali zamislite da se zaglavite na ringišpilu i da se vrti 20 minuta“, prokomentarisao je neko, a drugi nastavio: "Najgore je što to nije montaža, iza nje se vidi luda vrteška“.

Video možete da pogledate u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.