Slika i prilika slavne mame, ali niko ne može da veruje da je ovako izgledala sa 16 godina FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 09:46

Slika i prilika slavne mame, ali niko ne može da veruje da je ovako izgledala sa 16 godina FOTO

Ćerka Sindi Kraford, Kaja Gerber, danas ima 22 godine i bavi se modelingom, a talenat, harizmu i lepotu nasledila je od svoje majke.

Mladoj manekenki koja je nedavno privukla pažnju na Nedelji mode u Parizu predviđaju uspešnu karijeru kakvu je imala i Sindi Kraford, koja je bila legendarni top model devedesetih i i dalje nosi titulu jedne od najlepših žena sveta.

Na proslavi svog šesnaestog rođendana Kaja je pozirala u kratkoj suknji i šljokičavom topiću, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografije objavljene na društvenim mrežama su naišle na brojne komentare u kojima se mnogi pitaju kako je moguće da neko izgleda tako sa 16 godina.

Jedan od zanimljivih komentara je i: "Šta smo mi Bogu zgrešili, pa ne izgledamo ovako?".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.